Komplett Automation

Sysmec AB är stolt Bosch Rexroth Partner!

Vad innebär det?

Sysmec AB använder komponenter från Bosch Rexroth i största möjliga utsträckning i de maskiner som konstrueras och byggs hos oss. Det gäller såväl mekaniska som elektriska komponenter. Bosch Rexroth har ett mycket brett sortiment, och väldigt många av de ingående komponenterna som behövs i en maskin finns tillgängliga från dem.

Vad innebär det för våra kunder?

Våra kunder får maskiner med ingående komponenter av mycket hög kvalitet. Man får fördelen av den gedigna service- och reservdelsorganisation som Bosch Rexroth tillhandahåller, som blir en direkt förlängning av Sysmec AB.

Vad kan vi erbjuda våra kunder?

Förutom att våra kunder kan köpa maskiner med komponenter från Bosch Rexroth, kan kunder även beställa Bosch Rexroth komponenter av Sysmec AB. Vi säljer alla de mekaniska och elektriska komponenter som finns i Bosch Rexroth produktflora. Hos oss kan man köpa enstaka reservdelar, eller få hjälp att plocka ihop större system av mekaniska och / eller elektriska komponenter. Vi hjälper våra kunder med konstruktion av både mekaniska och elektriska system. Vi kan även erbjuda våra kunder hjälp med montering av både mekaniska och elektriska komponenter. Kompletta enheter och kompletta elskåp enligt kundens önskemål. Vi kan även hjälpa kunder med programmering av system och operatörsinterface, samt idrifttagning av system.

Som Partner till Bosch Rexroth blir Sysmec AB ditt självklara val när du behöver maskiner eller komponenter!

boschpartner