Komplett Automation

Att jobba på Sysmec

Att jobba på Sysmec innebär att utveckla, och att utvecklas.

Vi har kunder i skilda branscher, och med olika önskemål. Vi utvecklar från idé till färdig installerad maskin. Det finns knappast två projekt som är helt lika, och det finns stor variation i arbetsuppgifterna.

Sysmec är ett litet företag, och det innebär att alla får göra ett flertal olika arbetsuppgifter. Vi som jobbar här tycker att det är en fördel med variationer.

Vi tycker att arbetsglädje är viktig, och vi är lyhörda för individuella önskemål.

 

Just nu söker vi en

Automationstekniker

Vi söker Dig som är allmänt duktig på programmering. Oavsett om Du är utbildad programmerare eller om Du är självlärd.

Programmeringen som Du ska göra är alltid hårdvarurelaterad. Döärför måste Du förstå hårdvarusystem i realtid och kunna se sambanden till mekaniken.

Du ska ha ett brinnande intresse för teknik och hela tiden vilja lära Dig mer.

Sysmec AB är partner till Bosch Rexroth, och uppdrag som inkluderar deras komponenter ökar stadigt. Du kommer därför att få lära Dig hela deras produktportfölj av system, och programmera i dessa. Programmering för både elektriska och hydrauliska system. Såväl i vår verkstad i Ljungby som på uppdrag hos våra kunder där Du hjälper dem med driftsättningar och problemlösning. Du måste därför vara bekväm med att jobba på egen hand ute i fält och ha körkort. Du ska också hantera reservdelar i dessa sammanhang. Du kommer att få löpande utbildning på Bosch Rexroth produkter.

Grundläggande elkunskaper är meriterande.

Vill Du växa med oss så kommer vi att växa med Dig!

Frågor om jobbet ställs till Johan Arvidsson.

Ansökan skickar Du till info@sysmec.se senast 2018-01-31

Välkommen med Din ansökan!