Att jobba på Sysmec AB

Att jobba på Sysmec innebär att utveckla, och att utvecklas.

Vi har kunder i skilda branscher, och med olika önskemål. Vi utvecklar från idé till färdig installerad maskin. Det finns knappast två projekt som är helt lika, och det finns stor variation i arbetsuppgifterna.

Sysmec är ett litet företag, och det innebär att alla får göra ett flertal olika arbetsuppgifter. Vi som jobbar här tycker att det är en fördel med variationer.

Vi tycker att arbetsglädje är viktig, och vi är lyhörda för individuella önskemål.

person som arbetar hos sysmec

Just nu söker vi


Vi söker nu en elmontör / servicetekniker!

Du som vill jobba hos oss ska vara utbildad elektriker och gärna med några års erfarenhet av att bygga elskåp. Vi bygger industrimaskiner av alla möjliga slag till kunder i Ljungby med omnejd. Du är med och bygger elskåp i vår verkstad på Kungsgatan, för att sedan montera elskåpen på de maskiner vi tillverkar. Maskinens övriga elutrustning ansluts sedan i elskåpen, ofta givare och motorer. Om du inte redan kan, kommer du att få lära dig pneumatiska system också, för hos oss gör elmontören även den pneumatiska anslutningen som ofta är en betydande del av maskinen. När maskinen är klar är du med och installerar den hos vår kund. När maskinen är i produktion hos kund hjälper du till om kunden behöver assistans med felsökning och reparation. Det kan gälla både elektrisk och mekanisk reparation. De kan även gälla maskiner som någon annan leverantör har gjort. Hos oss får man inte vara rädd för det okända! Man ska tvärt om tycka det är roligt med utmaningar och maskiner som man aldrig sett förut! Du måste vara självständig och inte vara rädd för att ta egna initiativ! På Sysmec är det högt i tak och du blir en del av ett positivt gäng med kunden i fokus! Eftersom Sysmec mestadels bygger kundunika maskiner så är varje projekt en ny resa med nya utmaningar. Vi jobbar brett i alla möjliga branscher och alla projekt är olika. Vi jobbar med utveckling, och hos oss får man utvecklas!

Du som söker ska tala och skriva svenska, och helst engelska. Du ska utan svårigheter kunna läsa och följa elritningar, och gärna mekaniska ritningar också. Du ska ha körkort B. Du kommer att ha jour måndag till fredag var 6:e vecka, vardagar 06.00 – 23.30.

Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan snarast till info@sysmec.se.