Att jobba på Sysmec AB

Att jobba på Sysmec innebär att utveckla, och att utvecklas.

Vi har kunder i skilda branscher, och med olika önskemål. Vi utvecklar från idé till färdig installerad maskin. Det finns knappast två projekt som är helt lika, och det finns stor variation i arbetsuppgifterna.

Sysmec är ett litet företag, och det innebär att alla får göra ett flertal olika arbetsuppgifter. Vi som jobbar här tycker att det är en fördel med variationer.

Vi tycker att arbetsglädje är viktig, och vi är lyhörda för individuella önskemål.

Just nu söker vi


Konstruktör Mekanik

Större delen av vår verksamhet handlar om att utveckla maskiner från idé till färdig installerad maskin. Allt är unikt och kundanpassat. Våra kunder presenterar ett behov för oss, och det är sedan upp till oss att ta fram en lösning. Vi har ingen serieproduktion, utan vi gör bara en (eller möjligen ett par) av varje maskin.

Vi gör inte bara avancerade maskiner för automation, utan ibland har kunderna behov av enklare utrustningar eller hjälpmedel. Vi har ett starkt kundfokus, och hjälper våra kunder att lyckas.

Vi arbetar tätt ihop inom företaget, där vi utnyttjar allas kunskaper och färdigheter. I vår verkstad tillverkar vi alla detaljer som vi kan (och hinner med). Alla maskiner provkörs i vår verkstad före leverans. Det är naturligt att en konstruktör deltar vid provkörningar – och får se sin skapelse komma till liv!

Vi tror inte på att lägga en massa tid på administration. Vi har trots det kommit på ett bra sätt att ha god ordning och bra kontroll på verksamheten.

Som konstruktör beställer du själv råmaterial som vi inte har i lager. Du beställer också nödvändiga köpeartiklar såsom pneumatik, lager, växellådor etc.

Du som söker bör ha några års erfarenhet av att konstruera mekanik.
Vi använder Inventor som konstruktionsverktyg med tillhörande Vault som arkivsystem.

Vill du veta mer? Kontakta vår konstruktör Johan Andersson.

Ansökan skickar du med vanlig post, eller (helst) till info@sysmec.se