KONSTRUKTION Hydraulik & Annat för Hydraulik

Home » Om oss » KONSTRUKTION Hydraulik & Annat för Hydraulik

KONSTRUKTION Hydraulik & Annat för Hydraulik

Vi hjälper er med era hydrauliska anläggningar, både gamla och nya! Behöver du ny hydraulik eller förändring på befintlig hydraulik till din industri eller maskin är Sysmec AB rätt leverantör för dig!

Föregående bild
Nästa bild

VÅRA LÖSNINGAR INOM HYDRAULIK

Sysmec AB erbjuder konstruktion, montering, installation och service av hydrauliska anläggningar! Vi hjälper dig hitta rätt komponenter för din applikation och ser till att de kommer på plats och fungerar hos dig! Mycket av den nyare hydrauliken som finns i dag är en kombination av hydrauliska och elektriska system. Här är Sysmec AB en mycket stark leverantör av komponenter och kompletta system! Vi använder oss av Bosch Rexroths hydrauliska och elektriska komponenter och kan kombinera dessa till kompletta system för alla tänkbara önskemål. Vi tar fram det som behövs för att er maskin och industri ska prestera det ni behöver! Vi tar fram konstruktioner och system till er, som vi installerar och kör igång i er industri! Vi gör även centralsmörjningssystem till era maskiner. System för både olja och fett, beroende på applikation. Nyckelfärdiga lösningar enligt era specifikationer.

Bosch Rexroth Sytronix – spara pengar i ditt aggregat!

Sysmec AB hjälper er att komma igång med Sytronix på era hydraulanläggningar. Vad är då Sytronix? Bosch Rexroth har utvecklat ett system för att styra hydraulpumpar på ett sätt som gör att när er hydrauliska anläggning inte arbetar, gör heller inte hydraulpumpen det. Den går ner till ett minimalt varvtal så fort inget arbete utförs av er anläggning. 

Fördelar

Vad är då vinningen med detta? I första hand handlar det om att spara energi. När anläggningen inte utför nyttigt arbete, ska anläggningens ägare heller inte behöva betala för att hydraulpumpen ska köra till ingen nytta. Så jobbar i princip alla hydraulaggregat för industrin idag. Oavsett om något arbete utförs av hydraulanläggningen eller inte, så kör pumpmotorn på för fullt. Med Sytronix sparar du de pengarna. Många framgångsrika installationer är gjorda hos kunder som sparat allt ifrån 15-90% av sin energiförbrukning. Allt beroende på applikation. Kunder som har haft 3 aggregat och kunnat gå ner till 2, för att kapaciteten ökar, vilket gav kunden ett gratis reservaggregat för redundans.

DOLDA VÄRDEN

Förutom detta sparar man på annat som är lite svårare att mäta i siffror. Livslängden på oljan ökar rejält, då den inte används på samma sätt. Av samma anledning ökar livslängden på slangar och ledningskomponenter. Temperaturen på oljan går ner viket gör att kylbehovet minskar eller försvinner. Ljudvolymen i lokalen minskar också då motorn inte jobbar på samma sätt. Fördelarna är många.

Sytronix som lösning

Sytronix kan sättas in i er befintliga anläggning som en retrofit. Då sätter vi dit en smart Sytronixstyrning på er befintliga motor. Ni kan även köpa nya aggregat som är försedda med Sytronix från början. Köper man ett nytt aggregat kan man välja att utrusta aggregatet i olika nivåer för att kunna hantera sitt aggregat från distans. Man kan få information ur aggregatet som talar om status på ingående delar. Aggregatet kan berätta för dig om det är dags för service. Det kanske behöver fyllas på olja, få nya filter eller liknande. Aggregatet kan också tala om för dig om det finns läckage, eller om aggregatets beteende sakta har förändrats över tid. Problem som kommer smygande kan förutses innan det blir haveri. En mängd saker som kan generera olika händelser. Larm i din mailbox eller på sms osv osv. Du kan så klart också koppla upp dig och se hur aggregatet mår för stunden!
Hör av dig så berättar vi mer om vad Sytronix skulle kunna göra för dig och din anläggning!

Vad vi gör

Utveckling

Vi utvecklar specialmaskiner, robotceller och produkter

Ombyggnad/renovering

Vi bygger om/till och byter styrsystem i er maskin

Konstruktion

Vi utför elektrisk samt mekanisk konstruktion

Maskinprogrammering

Maskinprogrammering i PLC och servosystem

Elskåp

Vi bygger era elskåp!

Komponentförsäljning

Vi säljer maskinkomponenter och styrelektronik från Bosch Rexroth

Service och reparationer

Vi är er kompletta leverantör av industriservice!

Hydraulik

Vi löser dina hydrauliska problem!

Gotfire Värmesystem logga

Gotfire

Sysmec AB är återförsäljare för Gotfire Värmesystem.