Utveckling

Vi utvecklar skräddarsydda maskiner till din produkt för en så effektiv produktion som möjligt. Vi anpassar robotceller efter omgivning och produkt. Vi utför även vidareutveckling samt nyutveckling av produkter från era idéer.

Previous slide
Next slide

Sysmec AB hjälper er att ta fram en maskin, robotcell, system eller anläggning som gör det som ert företag behöver! För enkelhetens skull kallar vi allt för maskiner i texten nedan. Ni kommer till oss med era ideér och/eller produkter, och berättar vad ni önskar och behöver, så utveckar vi en maskin åt er! Vi bygger maskiner till alla typer av kunder och branscher. Vi har gedigen erfarenhet inom tex grafisk industri, formsprutningsindustri, träindustri och tillverkande industri. Tillsammans med er tar vi fram en kravspec på era önskemål om vad maskinen ska klara. Vi förser maskinen med den nivå av kontroll och spårbarhet ni behöver för att kunna leverera bevisad kvalité och spårbarhet gentemot era kunder. Det kan vara kontroller i form av visionsystem eller liknande, och loggning till databaser eller filer i externa system.

Oavsett om ni behöver en maskin som monterar, kontrollerar, paketerar, transporterar eller en kombination av allt detta, så är Sysmec AB rätt samarbetspartner för er!

Vi på Sysmec AB gör sedan hela projektet åt er! Vi konstruerar all mekanik, el och hydraulik. Vi tillverkar ingående detaljer som behövs för att bygga maskinen. Vi monterar all mekanik, hydraulik och el som ingår i maskinen. Vi utvecklar mjukvaran som behövs och gör sedan bruksanvisning, riskanalys och beräkningar för att sedan CE-märka maskinen innan leverans till er. När allt är klart kommer vi till er och installerar och driftsätter samt utbildar er personal. En nyckelfärdig lösning helt anpassad efter era önskemål, där ni får en partner att jobba med som tar helhetsansvaret för det ni behöver! Vi erbjuder så klart även service på maskiner och anläggningar som är i drift. Detta kan du läsa mer om under rubriken ”Service och reparationer”.

Vad vi gör

Utveckling

Vi utvecklar specialmaskiner, robotceller och produkter

Ombyggnad/renovering

Vi bygger om/till och byter styrsystem i er maskin

Konstruktion

Vi utför elektrisk samt mekanisk konstruktion

Maskinprogrammering

Maskinprogrammering i PLC och servosystem

Elskåp

Vi bygger era elskåp!

Komponentförsäljning

Vi säljer maskinkomponenter och styrelektronik från Bosch Rexroth

Service och reparationer

Vi är er kompletta leverantör av industriservice!

Hydraulik

Vi löser dina hydrauliska problem!

Gotfire Värmesystem logga

Gotfire

Sysmec AB är återförsäljare för Gotfire Värmesystem.

Förseglingsmaskin VFS160

Sysmec AB har i samarbete med NH trading AB tagit fram en ny förseglingsmaskin.